Akbank benden €4000 için toplamda €16,58 (15,79 + 0,79) kesiyor. Rakamda başka uygulamayla uğraşmaya değecek kadar yüksek olmadığından hiç düşünmedim açıkçası.
@eyupatis, bankadan yollasaydın ne kadar ödeyecektin biliyor musun?
@sinankeskin, wise.com’dan baktığımda bana aynı miktar için verdikleri rakam €27.69. Bir de altına “You could save vs banks 63.23 EUR” demişler.
Sana kaç defa para geliyor bilmiyorum ama şu an benden (1K€ için 4-5€) yüksek ücret ödüyorsun. Bankanla konuşmakta fayda olabilir.
Kurumsal işi aslında mantıklı. Hiç araştırmamıştım. Teşekkürler!
@ogirginc Çok önceden ödemelerimi doğrudan Finansbank Enpara USD hesabıma alıyordum ve yaklaşık $23 civarında bir masraf ödüyordum.
@Berk_Baydur En son başvurduğumda Finansbank şahıs şirketlerine kurumsal banka hesabı açmıyordu. Senin şirketin şahıs şirketi değil galiba?
Peki, QNB yerine Veem’i tercih etmenin tek sebebi aradaki $3’lık fark mı? Yoksa başka sebepler de var mı?
Şu anda birlikte çalıştığımız firma Veem kullanıyor, benim tercihim değildi yani
@Berk_Baydur En son başvurduğumda Finansbank şahıs şirketlerine kurumsal banka hesabı açmıyordu. Senin şirketin şahıs şirketi değil galiba?
Selamlar evet benim anonim şirket özür dilerim karışıklığa sebep olduysam
Yok yok karışlıklığa sebep olmadın. Hatta üşenmezsem Akbank’a soracağım gene de. Merak ediyorum.