Şaçma soru, hiç sorulmayan sorudur abi. Güzel soru bence. Onu demeyi unutmuşum. Permission denied (publickey). hatası alıyorum. SSH public key DO tarafında düzgün tanımlı değil sanırım.
SSH Authentication için public key’in authorized_keys dosyasına yazılması lazım. Bu unutulmuş olabilir mi diye yazacaktım fakat sorununun çözümünü yazmışsın @eayurt abi. Ama yine de bunu yazmak istedim ki başkası bu sorunu yaşarsa bu adımı kontrol etmeyi unutmasın
Eyvallah abi. authorized_keys dosyasında vardı. ben başka key ile uğraşıyormuşum. herşeyi baştan yapınca ve id_ed25519.pub tanımlayınca oldu. nedense bilmiyorum id_rsa.pub yerine bu diğerini okuyor.
burada yourdomain kismini gerçek bir domain ile doldurmak gerekiyor. Yoksa nedendir bilmiyorum IP’yi browser’a girince 404 veriyor.
Tabi bunu yazmak yetmedi. İlk denediğimiz domain Türk bir domain sağlayıcı üzerindeydi. Oradaki A Record ayarları ne yazık ki olmadı. Fakat aynısı Namecheap üzerindeki domain’e yapıp, yukarıdaki host kısmını düzeltince BOM